Розділ Події

З'явився проект постанови про призначення позачергових виборів Шепетівського міського голови (оновлено)

Автор 13 січня 2015, 23:12
У Верховній Раді України з’явився проект постанови про призначення позачергових виборів міського голови Шепетівки. Відповідний документ сьогодні зареєстрували народні депутати Сергій Власенко (ВО “Батьківщина”), Олена Ледовських (“Народний фронт”), Олена Бойко (“Народний фронт”).
На жаль, тексту постанови на офіційному сайті Верховної Ради немає, тому, на яку дату пропонують провести дострокові місцеві вибори, поки що невідомо.

Нагадаємо, що Сергія Антонюка зняли з посади 21 лютого 2014 року, депутати Шепетівської міськради на позачерговій сесії одностайно висловивли недовіру тодішньому міському голові. Він був членом Партії регіонів.

Сьогодні стало відомо, що народні обранці планують провести позачергові вибори Шепетівського міського голови 22 березня цього року. Про це дізнатись з тексту проекту постанови, який нарешті з'явився на сайті Верховної Ради.

Щоправда не обійшлось без курйозу: у тексті проекту Постанови та Пояснювальної записки до неї, йдеться не про Сергія Антонюка, а про Михайла Полодюка. Він зараз виконує обов’язки мера Шепетівки.

Цитуємо текст пояснювальної записки : «Шепетівська міська рада рішенням від 21 лютого 2014 року достроково припинила повноваження Шепетівського міського голови Полодюка Михайла Івановича  відповідно до частин другої та третьої статті 79 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (порушення Конституції або законів України, прав і свобод громадян, не забезпечення здійснення наданих повноважень) та порушила перед Верховною Радою України клопотання про призначення позачергових виборів Шепетівського міського голови.», - кінець цитати.
Останнє редагування 14 січня 2015, 17:14
0
репостів
0
репостів