Розділ Події

Відбулася LХІІІ позачергова сесія міської ради

Автор 18 грудня 2014, 23:40
Сьогодні відбулось пленарне засідання позачергової 63 сесії Шепетівської міської ради 6 скликання. Участь у роботі сесії взяли в.о. міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк, депутати міської ради, заступники міського голови, керівники управлінь, відділів виконавчого комітету міської ради, представники громадськості та засоби масової інформації.
На початку зустрічі Михайло Іванович повідомив присутнім, що за захист територіальної цілісності України та активну громадську позицію грамотами Хмельницької обласної ради та нагрудними значками із зображенням герба Хмельницької області відзначено депутатів Шепетівської міської ради — Ореста Юзвенка та Олександра Турінського, які знаходяться у зоні АТО.

Опісля новини Михайло Полодюк розпочав засідання.

На початку сесії начальник фінансового управління Василь Дрищ доповів депутатам про внесення змін до бюджету міста на 2014 рік, про надання матеріальної допомоги воїнам, які брали участь в Антитерористичній операції, про надання одноразової допомоги Свиридюк Н.П., яка постраждала від пожежі. Після інформації Василя Олексійовича депутати прийняли рішення звільнити від сплати земельного податку комунальне підприємство «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство» та комунальну установу «Шепетівський парк культури та відпочинку».

Про план роботи міської ради на І півріччя 2015 року доповів секретар міської ради Михайло Полодюк.

Заступник міського голови Юрій Вахоцький ознайомив присутніх про створення комісії з питань поновлення прав реабілітованих.

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту ознайомила депутатів про хід виконання програми реалізації державної молодіжної політики в місті Шепетівка до 2015 року. Окрім цього було затверджено програму «Молодь Шепетівки» на 2015 – 2019 рр. та програму розвитку малого і середнього підприємництва у м.Шепетівці на 2015-2016 рр.

Начальник управління економічного розвитку Олександр Гринь розповів про хід виконання програми розвитку малого і середнього підприємництва в м.Шепетівка протягом 2013-2014 рр.

Також депутати розглянули земельні питання.
0
репостів
0
репостів