Розділ Події

Сергій Буряк не залишиться осторонь парламентських перегонів

Автор 17 вересня 2014, 20:29
Після того, як Сергій Буряк заявив, що не буде балотуватися на позачергових парламентських виборах, виникла підозра, що замість себе бізнесмен буде делегувати до парламенту своїх людей. І ось вчора інтригу було розкрито.
Центральна виборча комісія зареєструвала Тетяну Василик кандидатом у народні депутати України, але чомусь не у рідному окрузі №190, де вона весь цей час жила та працювала, а у 189 виборчому окрузі (міста Нетішин та Красилів, Білогірський, Ізяславський, Красилівський, Теофіпольський райони).

Пані Василик балотується як самовисуванець. Вона працює директором департаменту корпоративних комунікацій та зв'язків з громадськістю корпорації “Сварог Вест Груп” та заодно очолює Хмельницький регіональний благодійний фонд «Зміцнення громад», заснований цією ж корпорацією.

Головним суперником Тетяни Василик буде Ігор Сабій, якого ВО “Свобода” висунула єдиним кандидатом у народні депутати в одномандатних виборчих округах Хмельницької області. На парламентських виборах-2012 Сабій здобув непросту перемогу на 189 мажоритарці.
Останнє редагування 17 вересня 2014, 21:40
0
репостів
0
репостів