Розділ Події

Голова Хмельницької ОДА відвідав Шепетівщину

Автор 16 серпня 2014, 16:54
13 серпня голова Хмельницької обласної державної адміністрації Леонід Прус, в рамках робочої поїздки по північному регіону області, відвідав Шепетівщину.
У супроводі голови Шепетівської райдержадміністрації Микола Дорощука, губернатор побував на Шепетівському ремонтному заводі, де ознайомився з його роботою та проблемами, які потребують нагального вирішення для подальшого функціонування.

Також, він відвідав військову частину А3730, де з її командиром та представниками місцевих органів влади оглянули територію військової частини, об’єкти навчально-матеріальної бази, дізналися про умови проходження служби.

Очільники області та району відповіли на запитання, які найбільше цікавлять військовослужбовців. Подякували солдатам за самовіддане несення служби в нелегкий для країни час. Відмітили, що сьогодні будується нова демократична держава, без усього того, що було раніше. Це має бути держава без тотальної корупції, беззаконня та гальмування розвитку економіки.

Після цього, вони відвідали ряд підприємств району. Зокрема, побували на ПП «Гаяк», де ознайомились із виробництвом палет, ФГ «Марія - 2006» та насіннєвому заводі корпорації «Сварог Вест Груп» у с.Лотівка.

В ході зустрічей, на підприємствах керівники спілкувались з їх працівниками, відповідали на поставлені запитання.
0
репостів
0
репостів