Розділ Події

Подільські даішники знову поїхали в зону проведення АТО

На схід України відрядили 15 працівників Державтоінспекції із Хмельницького, Шепетівки, Ізяслава, Нетішина, Кам’янця-Подільського. Це вже друга поїздка наших даішників в зону проведення АТО. Вони забезпечуватимуть правопорядок на звільненій від терористів території, допомагатимуть місцевому населенню та забезпечуватимуть безперешкодний проїзд автомобілям оперативних та комунальних служб, рятувальників.
15 добровольців на п’яти автомобілях відправилися у зону проведення АТО. Деякі з них лише тиждень тому повернулися звідти. Але вже сьогодні, 7 серпня, відпочивши декілька днів вдома,  вони знову їдуть забезпечувати порядок на дорогах. За словами головного даішника області Дмитра Кийова, особовий склад  повністю  забезпечений  бронежилетами та озброєнням,  пайками, паливно-мастильними матеріалами та коштами.

- Вони везуть 5 мішків картоплі, цибулю, рис, крупи, тушонки, - каже  тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління Державтоінспекції УМВС України в Хмельницькій області Дмитро Кийов. - З озброєнням проблем немає. У хлопців є бронежилети та усі необхідні засоби безпеки.  Попередній раз працівники ДАІ жили у військовому  наметовому містечку, потім їх переселили у гуртожиток. Де зараз вони будуть нести службу, невідомо. Це визначатиметься вже на місті.  

Серед добровольців немає молодих працівників, у небезпечне відрядження поїхали досвідчені бійці, деякі з них вже несли службу у «гарячих» точках ще у радянські часи. 

- Я їду уже вдруге. Мій син наразі служить у Слов’янську, я маю надію зустрітися з ним там. Перший раз я бачився з ним годину. - каже даішник із Шепетівки Сергій Шимчук. – Там у нас завдання найрізноманітніші, ми не обмежувалися лише патрулюванням.
Останнє редагування 08 серпня 2014, 12:14

Відео

0
репостів
0
репостів