Розділ Події

Лісівники Шепетівщини вшанували пам’ять колег, які віддали життя за Україну

Автор 05 серпня 2024, 14:35

У філії «Шепетівське лісове господарство» ДП "Ліси України" відкрили меморіал пам’яті загиблим воїнам-лісівникам. З початку повномасштабного вторгнення колектив переніс аж три тяжких втрати. Ще один лісівник зник безвісти.

Вшанувати подвиг Героїв та вкотре подякувати воїнам за захист прийшли колеги та рідні. Дружина воїна-лісівника Олександра Галицького зауважила, що таке місце пам’яті дуже цінне для сімей загиблих військових, адже до того, як піти на війну, їхні чоловіки жили лісовим господарством і присвятили цій справі не один рік.

На жаль, підлий ворог усе змінив… Ми завжди будемо пам'ятати наших Героїв!

  • 🕯️Анатолій КОЗІЙЧУК (34 роки) - машиніст крана лісокомплексу. Загинув 25 березня 2023 року під час боїв поблизу села Білогорівка Луганської області. У лісівника залишилася дружина Надія і двоє синів – Артем та Сергій.
  • 🕯️Дмитро ВОВЧИК (42 роки) - вальник лісу Шепетіського лісництва. Загинув 12 травня 2024 року отримавши несумісні з життям травми поблизу села Веселе Донецької області. У захисника залишилися дружина Анна і двоє синів – Іван та Ярослав.
  • 🕯️Олександр ГАЛИЦЬКИЙ (45 років) - штабелювальник деревини лісокомплексу. Загинув 10 червня 2024 року внаслідок тяжких поранень отриманих поблизу Костянтинівки Донецької області. У воїна залишилися дружина Людмила і двоє синів – Назар та Нестор.

На пам’ятних фото наші воїни-лісівники усміхнені. Саме такими вони й були у житті, - згадують про Героїв співробітники філії «Шепетівське лісове господарство». Приємні, веселі, товариські, а ще надзвичайно відповідальні і професійні.

Справжні патріоти своєї країни. Їхня втрата - це велика трагедія для всього ДП «Ліси України». Лісівники не просто розділяють сум з рідними загиблих Героїв, а й допомагають сім’ям. Це найменше, що можемо зробити.

Вічна пам’ять!

Подільський лісовий офіс

Останнє редагування 05 серпня 2024, 14:40
0
репостів
0
репостів