Розділ Події

На Шепетівщині відбулись навчальні стрільби мобільних вогневих груп

Автор 14 березня 2024, 12:51

Нетішинський підрозділ Національної гвардії України провів успішні навчальні стрільби мобільних вогневих груп. Ці практичні заняття стали частиною систематичної підготовки сил оборони країни до можливих загроз та викликів сьогодення.

Нацгвардійці, які забезпечують безпеку громадян, важливих державних об’єктів повинні мати та постійно підтримувати високий рівень навченості та майстерності. Практичне виконання вправ стрільб - один із ключових елементів бойової підготовки, який дозволяє військовим вдосконалювати навички та здібності в умовах, які наближені до реальних.

Під керівництвом досвідчених інструкторів, учасники занять відточували свою влучність та майстерність у виконанні різних вправ та використанні різноманітних зразків озброєння. Гвардійці вправно працювали як індивідуально, так і в команді, використовуючи тактичні прийоми для досягнення поставлених цілей.

"Наші мобільні вогневі групи - це ефективний інструмент для реагування на будь-які потенційні загрози стосовно безпеки охороняємого об’єкту. Подібні навчання допомагають нам підтримувати високу бойову готовність і впевненість у своїх діях та можливостях", - зазначив командир підрозділу.

Такі ініціативи демонструють постійні зусилля Нацгвардії в удосконаленні своїх здібностей та забезпеченні найвищого рівня безпеки для громадян.

Військова частина 3043 Національної гвардії України

0
репостів
0
репостів