Розділ Події

У Шепетівці вшанували полеглих захисників Батьківщини

Автор 24 лютого 2024, 14:54

731 день смутку, скорботи, печалі, болю, але разом з тим, незламності і стійкості українського народу. Рівно два роки тому кожен з нас прокинувся в іншій реальності, бо в Україні розпочалось повномасштабне загарбницьке вторгнення. Сьогодні на Алеї пам'яті Героїв працівники Шепетівської районної державної адміністрації хвилиною мовчання вшанували усіх полеглих Героїв, поклали живі квіти, вшановуючи вірних синів своєї землі.

Начальник Шепетівської РВА Глушаков Олексій написав у себе на сторінці:

"Десять років тому, в лютому 2014-го, російська федерація розв’язала війну проти України, окупувавши Автономну Республіку Крим та окремі райони Донецької і Луганської областей. А сьогодні минає два роки від початку повномасштабного вторгнення рф.

Безмежна вдячність захисникам та захисницям, які стримують навалу ворога. Вічна пам'ять Героям, що стали небесними воїнами та захищають нас з небес.

Сьогодні на Алеї пам'яті Героїв згадали загиблих захисників, хвилиною мовчання вшанували усіх полеглих Героїв, поклали живі квіти, вшановуючи вірних синів своєї землі. Ціною власного життя вони дали нам надію на майбутнє нашим дітям!"

Коли більшість наших міст зазнали одночасного бомбардування з боку рашистів. Тоді життя кожного з нас поділилося на “до” і “після”. Відтоді ми всі об’єдналися, щоб захищати свою землю, свою свободу, свою незалежність. Ми зробили і робимо неможливе – тримаємо як щитом російську навалу.

Лунали слова щирої подяки всім, хто захищає нашу країну: військовим, волонтерам, медикам, рятувальникам, адже зусилля кожного з нас направлені виключно на допомогу Збройним Силам України та здобуття Перемоги. Окремі слова вдячності за підтримку та допомогу були адресовані міжнародним партнерам та кожному українцю, який не здався, не зневірився і продовжує вірити в наше майбутнє.

Єднаймося! Разом ми обов’язково переможемо!

Слава Україні! Героям слава!

0
репостів
0
репостів