Розділ Події

Командувач Нацгвардії України відвідав Шепетівщину

Оборона стратегічних об’єктів – одне з найважливіших завдань Національної гвардії України. 10 січня ц. р. Командувач Національної гвардії України, бригадний генерал, Герой України Олександр Півненко відвідав Хмельницьку АЕС, де мав робочу зустріч з генеральним директором ВП ХАЕС Андрієм Козюрою та головою Нетішинської МВА Григорієм Олендрою.

Під час обговорення нагальних питань з керівниками ХАЕС та Нетішинської МВА було заплановано низку заходів щодо посилення оборони та охорони Хмельницької АЕС та безпекових заходів у Нетішинській громаді.

Командувач НГУ Олександр Півненко зазначив, що активна співпраця між Національною гвардією України, адміністрацією Хмельницької АЕС та Нетішинською міською військовою адміністрацією налагоджена, і це сприяє оперативному впровадженню оборонних та безпекових заходів як на ХАЕС, так і в місті-супутнику.

Олександр Півненко також ознайомився з роботою Хмельницької АЕС та алгоритмами оперативної діяльності стратегічного підприємства, здійснив перевірку виконання службових обов’язків особовим складом Національної гвардії України.

ХАЕС

Останнє редагування 11 січня 2024, 14:37

Відео

0
репостів
0
репостів