Розділ Події

У Славуті прощались із матросом Сергійчуком Михайлом Івановичем

Автор 02 січня 2024, 15:55

Сьогодні у Славутській громаді знову скорботний день: славутчани провели в останню земну дорогу справжнього українського Героя, нашого земляка – Сергійчука Михайла Івановича. Про це повідомила пресслужба Славутського МВК.

Народився Михайло 12 квітня 1978 року у місті Славуті.

У період із 1985 по 1993 рік навчався у Славутській загальноосвітній школі № 5.

Після закінчення загальноосвітнього закладу розпочав навчання в автошколі.

Розповідаючи про трудовий шлях нашого Героя, варто зазначити, що Михайло все своє життя був за кермом автомобіля. Так, певний час працював водієм у Славутській міській лікарні, далі – працював водієм таксі.

14 лютого 2023 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Після чого проходив військову підготовку у навчальному центрі у Латвії. Служив Михайло у 38-й бригаді 503-му окремому батальйоні морської піхоти на посаді водія автомобільного відділення підвозу боєприпасів.

Матрос Михайло Сергійчук героїчно загинув під час захисту Батьківщини 21 грудня 2023 року поблизу села Кринки Херсонського району Херсонської області.

Мужній воїн із честю та гідністю виконав свій обов’язок громадянина, патріота щодо захисту своєї держави. До останнього залишився вірним своїм побратимам, своєму народу та своїй Батьківщині.

У Михайла залишилися дві сестри: Оксана та Валентина.

Наш Герой був автолюбителем та досвідченим водієм. З дитинства вільний час проводив із татом військовослужбовцем у військовій частині. Рідні розповідають, що Михайло завжди був з почуттям гумору, товариським, щирим та завзятим.

Міський голова, виконавчий комітет, депутатський корпус Славутської міської ради та вся Славутська громада висловлюють щирі співчуття рідним та близьким відданого Воїна України.

Поховали Михайла на «Новому кладовищі» із усіма військовими почестями.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Слава Україні! Героям Слава!

0
репостів
0
репостів