Розділ Події

Нещасний випадок забрав життя молодого прикордонника: у Нетішині прощались із Сергієм Пилипчуком

Автор 02 грудня 2023, 16:39

Сьогодні, у другий день зими, нетішинська громада провела в останню дорогу вірного сина України, мужнього воїна, справжнього патріота Сергія Пилипчука. Навколішки, схиливши голови, з прапорами та квітами, під журливу «Пливе кача..» зустрічали Героя у Нетішині.

Ще одне молоде життя обірвалося на самому злеті – душа 27-річного Сергія Пилипчука поповнила Небесне воїнство. Скільки доброго і світлого могло бути попереду у цього молодого красеня…Йому б жити, любити, виховувати дитину…Невимовний біль стискає серце…Боляче…Занадто боляче…

Воїн-Захисник, боєць військової частини 2195 Чернівецького прикордонного загону помер 30 листопада внаслідок нещасного випадку. У свої молоді роки він пройшов крізь пекло війни, захищаючи рідну землю від російських окупантів в найгарячіших точках на Донеччині. В одну мить свою надію та опору втратили мати і дружина…

Рідні, близькі, друзі, побратими, представники влади, священнослужителі, жителі громади віддали шану 27-річному захиснику. На площі перед будівлею виконкому прощалися з Воїном-Героєм. Люди не стримували сліз… Багатолюдною ходою, під супровід духового оркестру, громада провела Героя до Собору архістратига Божого Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де священнослужителі здійснили чин похорону.

Страшна війна забирає найкращих, залишаючи в серцях рани, яких не загоїти. Щодня ми втрачаємо цвіт нації. Низько схиляємо голови перед близькими та рідними захисника, розділяємо ваш біль, вшановуючи подвиг Героя.

Пам’ятаймо, що війна поруч! Пам’ятаймо, що кожна хвилина, яку ми проживаємо, навчаємось чи працюємо – це життя Героїв, які забрала неоголошена війна в Україні.

Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки світла пам’ять про них житиме у наших серцях. Вічна пам’ять і слава мужньому Воїну! Доземний уклін нашому Захиснику-Герою Сергій Пилипчуку!

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів