Розділ Події

Славутська громада провела у засвіти юного розвідника Медзенівського Владислава

Автор 28 жовтня 2023, 17:29

У важких боях за незалежність України, виявивши стійкість і мужність, загинув мешканець Славутськоъ громади Медзенівський Владислав Сергійович.  Церемонія громадського прощання відбулася в міському Палаці культури. Підтримати родину і провести в останній шлях загиблого прийшло багато людей.

Народився Владислав 02 квітня 2002 року в місті Славуті.

У 2019 році закінчив НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназію №5».

У 2019-2022 роках навчався в Київському університеті імені Бориса Грінченка за спеціальністю «Менеджмент» та паралельно у 2021-2022 рр. - на військовій кафедрі Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

30 вересня 2022 року за власним бажанням вступив до лав Збройних Сил України. Службу проходив на посаді розвідника, номера обслуги розвідувального взводу механізованого батальйону.

Проходив військові навчання за кордоном - у Великій Британії та Німеччині.

12 червня 2023 року, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Мала Токмачка Пологівського району Запорізької області, солдат Медзенівський Владислав Сергійович загинув смертю Героя внаслідок артилерійського обстрілу.

За час проходження служби у військовій частині зарекомендував себе з позитивної сторони. Свої обов’язки виконував сумлінно та якісно. Відзначався високою особистою відповідальністю за доручену справу.

У захисника України залишилися батько, мати та сестра.

Владислава згадують як чесного, справедливого, добросовісного, відповідального, сміливого, щирого, найкращого сина, брата та товариша. Він був надзвичайно активною людиною - любив спорт та риболовлю.

Владислав Медзенівський був відданим патріотом своєї держави: попри всі вмовляння рідних та близьких, взяв академічні відпустки та долучився до лав Збройних Сил України, ставши на захист своєї Батьківщини.

Міський голова, виконавчий комітет, депутатський корпус Славутської міської ради та вся Славутська громада висловлюють щирі співчуття рідним і близьким відданого Воїна України.

Ми попрощалися із вірним сином України, який загинув за Батьківщину. Ворог безжально відібрав життя у нашого земляка. Наші серця наповнені гірким болем втрати та ненавистю до рашистських катів. Нехай світла душа Владислава знайде вічний спокій, а ми завжди пам’ятатимемо про його самопожертву заради кожного з нас, заради України.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Вічна слава і пам’ять Героям, які загинули в боях за Батьківщину, та безневинно вбитим українцям, яких знищили російські кати!

ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ!

Пресслужба Славутського МВК

Останнє редагування 28 жовтня 2023, 17:34
0
репостів
0
репостів