Розділ Події

У Шепетівській громаді відзначали Міжнародний день захисту дітей

1 червня у Шепетівській міській територіальній громаді пройшли заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, які були організовані відділом у справах сім’ї молоді та спорту, Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», службою у справах дітей та парком культури й відпочинку.

Дякуємо сімейній піцерії “Дрова”, підприємцям Ігорю Волоткевичу та Олегу Іванову, благодійним фондам “Рокада”, “Зміцнення громад” та фонду Олександра Співака, Товариству Червоного Хреста України та Шепетівському ВП ГУ НП за організацію свята й розваг для дітей.

Сімейна піцерія «Дрова», Поліщук Олена та Юрій, пригостили смачною піцою, соком, цукерками понад 50 дітей з багатодітних сімей  та дітей з інвалідністю з-поміж ВПО.

В межах заходів у парку культури та відпочинку для дітей з кризових сімей було організовано відпочинок біля озера, веселощі, змагання та смачний обід.

На стадіоні локомотив пройшов спортивно-розважальний захід. Після привітання та веселої руханки діти відпрацьовували навички на локаціях стадіону, відбулись веселі спортивні змагання, показові виступи вихованців відділень Шепетівської КДЮСШ. Усі учасники отримали подарунки.

У парку культури та відпочинку відбулись майстер-класи з паперопластики, оригамі, фетру, знайомство зі спортивної пеленгації та концерт.

Шепетіська міська рада

Відео

0
репостів
0
репостів