Розділ Події

На Шепетівщині висадили дубовий гай пам’яті захисників України

Автор 31 травня 2023, 14:33

На Шепетівщині висадили 123 саджанці дуба - щоб віддати шану 123-ом полеглим військовослужбовцям громад Шепетівщини: Берездівської, Улашанівської, Ганнопільської, Крупецької, Нетішинської, Славутської. Біля кожного іменного дерева майорітиме прапор України. 

Цей ліс стане місцем, де будуть відбуватися молитви та пам'ятні заходи на честь загиблих героїв. Він - символ невмирущості духу українського народу і нагадуватиме нам про непохитність принципів, за які ми досі продовжуємо боротися.

Допомогли лісівникам у створені лісу військові та представники місцевих громад.

Україна - земля, де незламні серця воїнів палають любов'ю до своєї Батьківщини. Кожна крапля їхньої крові, кожен крок на полі бою був зроблений, аби забезпечити мирне і процвітаюче майбутнє для України. Їхній героїзм не має собі рівних. Цей ліс стане спомином про тих, хто завжди буде жити у серцях українців. Вічна пам‘ять українським воїнам! Слава Україні!

Ініціатор акції колектив філії “Славутське лісове господарство” ДП «Ліси України». Ділянка та усі необхідні матеріали підготовлені колективом Славутського лісового господарства, а розміщена вона поблизу Славутської громади в районі “Нового кладовища”.

Керівник філії «Славутське лісове господарство» Руслан Гніздовський розповів, що ідея виникла вже давно і після підготовки саджанців, збору необхідної інформації розпочалася її реалізація. Окрім того, як було повідомлено, планується подальше облаштування визначеної ділянки, зокрема й можливе встановлення альтанки та каплички.

0
репостів
0
репостів