Розділ Події

У Шепетівці благодійний «Велодень у вишиванках» встановив черговий рекорд

Автор 22 травня 2023, 13:30

21 травня у Шепетівці відбувся благодійний «Велодень у вишиванках» 2023 з нагоди Дня Вишиванки та Дня Героїв, який було організовано відділом у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Підбивши підсумки заходу, організатори нарахували 312 учасників, що стало черговим рекордом. Кожен учасник, який зареєструвався та задонатив – отримав пам’ятну медаль. Спільними зусиллями учасникам велопробігу вдалося зібрати 11 002 гривні, які будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Велопробіг стартував від площі ім. Т.Г.Шевченка у супроводі поліції та швидкої допомоги. Любителі велоспорту рушили вулицею Соборності, по вулиці Захисників України попрямували до Новоград-Волинського шосе. Таким маршрутом учасники Велодня дісталися до місця відпочинку, де на них уже чекали розваги, веселі змагання, спортивні ігри та морозиво, а також козацький куліш та рибна юшка від Шепетівської спілки ветеранів Афганістану та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.

Організатори «Велодня» дякують усім, хто долучився до заходу: Шепетівській спілці ветеранів Афганістану, Шепетівському ВП ГУ НП, Шепетівській станції екстреної медичної допомоги, підприємцям міста. Окрема подяка рятівнику 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ Богдану Зінчуку, який прийшов на допомогу учасниці Велодня і допоміг з ремонтом велосипеда.

Фотозвіт із Велодня

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів