Розділ Події

На Шепетівщині відбувся ярмарок під гаслом "Наші захисники, ми з вами!"

Автор 26 березня 2023, 16:14

24 березня на території Сахновецького ліцею було проведено благодійний ярмарок на підтримку наших героїчних Збройних Сил України. Про це розповіли на сторінці громади.

Викликає захоплення готовність батьків,дітей, вчителів, вихователів, працівників культури з якою вони відгукнулися на дану ініціативу. Смажені пиріжки, салати, юшка та плов приготовлені в казані на багатті, піца, різноманітна солодка випічка, желе, холодні і гарячі напої – ось невеликий перелік запропонованого товару.

Сьогоднішній ярмарок – ще один доказ єдності, щедрості, відданості та вірності нашого народу. А синьо-жовтою стрічкою через усе дійство проходило гасло: «Ми з вами, ми поряд, ми готові підставити плечі і відкрити серця, дорогі захисники неньки - України!».

Загалом, у продовж ярмарку було зібрано 42 844 грн.

Велика вдячність всім і кожному, хто долучились до такої важливої справи. Особлива подяка директору Сахновецького ліцею- Віктору Яцкову, директору Сахновецького ЗДО "Дзвіночок"- Ользі Закліцькій, директору та колективу КП "Сахнівське", працівникам Сахновецького будинку культури та кожному за організацію та проведення ярмарку. Ви неймовірні!!! Разом до Перемоги

0
репостів
0
репостів