Розділ Події

У Шепетівці через благодійний захід збирали кошти на рейки Пікатінні

Автор 15 березня 2023, 12:11

14 березня у Шепетівському міському будинку культури відбувся благодійний концерт до Дня українського добровольця за участі виконавців та колективів міського будинку культури і дитячої музичної школи, а також муніципального естрадно-духового оркестру. Спільними зусиллями було зібрано – 7 085 гривень.

Таким чином, учасники благодійного заходу долучилися до збору коштів на придбання рейок Пікатінні, які застосовуються на різних видах стрілецької зброї, для 67 окремої механізованої бригади Добровольчого Українського корпусу.

Рейка Пі́каті́нні (англ. Picatinny rail, також планка Пі́каті́нні) — кронштейн попередник рейки НАТО, який застосовується на різних видах стрілецької зброї для уніфікованого кріплення допоміжного приладдя: оптичних і коліматорних прицілів, сошок, тактичних ліхтарів, лазерних цілевказівників та ін.

У холі міського будинку культури також відбулась виставка картин вихованців та викладачів Шепетівської дитячої художньої школи та виставка літератури, яку підготували бібліотеки міста.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 15 березня 2023, 12:17
0
репостів
0
репостів