Розділ Події

Шепетівська громада вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні

Автор 20 лютого 2023, 18:57

20 лютого ми відзначаємо річницю найтрагічніших днів та ночей Революції Гідності та вшановуємо пам’ять Небесної Сотні.

На міському кладовищі, за участі представників влади міста, родини Героя України Миколи Дзявульського, військовослужбовців, духовенства, учасників Революції Гідності, членів сімей загиблих воїнів, представників громадських організацій, представники церков громади у спільній молитві відслужили молебень за загиблими героями.

Родина та побратими згадували Миколу Степановича, як світлу людину та щирого патріота України.

Відбулась церемонія покладання квітів до місця поховання Героя України Миколи Дзявульського, меморіальної дошки Герою Небесної Сотні та до пам’ятного знаку на Алеї Слави Героїв України.

У міському будинку культури відбувся літературно-музичний вечір, приурочений вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та пам’яті нашого земляка — Героя України Миколи Дзявульського.

Заступник міського голови Галина Безкоровайна звернулася до присутніх та наголосила, що сьогодні вся Україна вшановує Небесну Сотню – героїв, котрі жили Україною та під час Революції гідності віддали свої життя, захищаючи ідеали демократії, права і свободи людини та європейське майбутнє України.

Присутні в знак скорботи вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих у боротьбі за українську, незалежну, європейську державу.

У часи випробувань ми маємо єднатись у пам’ять про тих, хто не побоявся і піднявся за нас, вказуючи шлях до вільного життя!

Слава Україні!

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 20 лютого 2023, 19:04
0
репостів
0
репостів