Розділ Події

Військовослужбовців урочисто привітали з нагоди Дня Збройних Сил України

Автор 06 грудня 2022, 18:17

Щороку 6 грудня українські  військові відзначають своє професійне свято. З цієї нагоди у міському будинку культури відбулись урочистості та святковий захід за участі міського голови Віталія Бузиля, народного депутата України Олени Копанчук, заступника міського голови Віталія Янушевського, керуючого справами виконавчого комітету Наталії Білас та військовослужбовців. 

Міський голова Віталій Бузиль привітав військовослужбовців з професійним святом та підкреслив, що

День волонтера, День Збройних Сил України та День місцевого самоврядування, які відзначаються у ці дні – тісно пов’язані. Зауважив, що з початком повномасштабного вторгнення ми всі переосмислили своє ставлення до українського війська, без якого ми не зможемо збудувати вільну, незалежну та успішну державу. Міський голова наголосив, що сьогодні українська армія одна із найпотужніших у світі, що наші воїни неодноразово доводять на полі бою. Віталій Бузиль подякував військовослужбовцям за мирне життя у Шепетівській громаді та побажав міцного здоров’я,  віри в перемогу і стійкості духу.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, фахову компетентність, зразкову військову дисципліну та з нагоди Дня Збройних Сил України міський голова відзначив представників військових частин міста почесними грамотами Шепетівської міської ради.

Присутніх привітали зі святом  колективи й виконавці міського будинку культури, а також муніципальний естрадно-духовий оркестр.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів