Розділ Події

У Шепетівці покладали квіти з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Автор 21 листопада 2022, 11:17

Сьогодні Україна відзначає дев’яту річницю Революції гідності, яка докорінно змінила наше бачення, розуміння вибору. Українці чітко показали, що прагнуть європейського шляху та свободи. І цей вибір став ключовим у 2022 році, адже він унеможливив реалізацію задумів ворога, що розраховував за три дні захопити нашу країну.

Недарма цьогоріч відзначення Дня Гідності та Свободи відбувається під гаслом «Вистояли на Майдані – переможемо у війні», адже Євромайдан 2013 року був першим переможним боєм великої війни.

З метою вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності сьогодні відбулось покладання квітів до Дошки пам’яті Шепетівської районної державної адміністрації.

В заході взяли участь начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков, перший заступник Богдан Маршук, заступник Ольга Лащ, голова районної ради Олег Кулінський, працівники райдержадміністрації та районної ради.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, а також всіх оборонців України, які загинули захищаючи рідну землю.

Вічна пам’ять полеглим! Слава Героям!

Шепетівська РВА

0
репостів
0
репостів