Розділ Події

У Шепетівці відбулось урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України

Автор 14 жовтня 2022, 14:04

14 жовтня, у день Свята Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День створення УПА Україна відзначає День захисників і захисниць України. З цієї нагоди відбулось урочистості у приміщенні Шепетівської міської ради.

Міський голова Віталій Бузиль привітав військовослужбовців, які сьогодні стоять на захисті незалежності і суверенітету України та висловив слова шани та вдячності захисникам і захисницям, які вже багато років боронять нашу землю та відвойовують метр за метром захопленої окупантом території.

За віддану службу й професіоналізм Віталій Бузиль  відзначив військовослужбовців Почесними грамотами Шепетівської міської ради й подарунками. Міський голова оголосив подяку особовому складу Шепетівського районного територіального  центру комплектування та соціальної підтримки.

На Алеї Слави Героїв АТО відбувся пам’ятний захід за участі представників влади міста, військовослужбовців, учасників російсько-української війни, антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях та операції об’єднаних сил, духовенства, учасників Революції Гідності, ветеранів війни та військової служби, членів сімей загиблих воїнів, представників громадських організацій та мешканців громади.

Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку й хвилиною мовчання вшанували полеглих захисників, згадали поіменно усіх земляків, які втратили життя, виконуючи свій військовий обов’язок, ставши на захист Батьківщини.

Учасники заходу вирушили на міське кладовище й поклали квіти до місць поховань воїнів.

Представники церков громади у спільній молитві відслужили молебень за загиблими героями.

Пресслужба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів