Розділ Події

У Шепетівці вручили відзнаки Почесних громадян громади родинам загиблих героїв

Автор 29 серпня 2022, 16:15

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять захисників України, які віддали свої життя за нашу Свободу та Незалежність. У Шепетівці відбувся мітинг, присвячений Дню пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність України.

Для відзначення дня пам’яті та героїзму загиблих захисників було обрано саме цю дату - 29 серпня, оскільки її приурочено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат.

Родини загиблих героїв та шепетівчани зібрались, щоб вшанувати пам'ять наших земляків, які загинули, захищаючи суверенітет, незалежність та цілісність нашої держави.

Наші Герої живі, поки ми пам’ятаємо про їх подвиг, вони живуть у наших серцях! Ми ніколи не забудемо, що зараз ми можемо жити і працювати під мирним небом. А ще ми ніколи не пробачимо підступного і загарбницького нападу на нашу Україну, яка була і є добросусідською, яка усім зичила тільки добра, яка прагне самостійно господарювати на власній землі.

Міський голова Віталій Бузиль, заступники Галина Безкоровайна та Віталій Янушевський вручили відзнаки Почесних громадян Шепетівської міської територіальної громади родинам загиблих героїв. На міському кладовищі відбулася панахида, проведена духовенством міста.

Наші захисники пішли, щоб ми з вами продовжували боротися, жити, битися за свою землю. Жодні слова не передадуть жалю і суму втрати, жодні слова не заспокоять сім'ї. Але ми пам'ятаємо!

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 29 серпня 2022, 16:21
0
репостів
0
репостів