Розділ Події

У Шепетівці напередодні професійного свята привітали податківців

Автор 01 липня 2022, 13:09

2 липня, податківці всієї країни відзначають своє професійне свято – День податківця України. Міський голова Віталій Бузиль спільно з заступниками Галиною Безкоровайною та Віталієм Янушевським привітали зі святом працівників Шепетівської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області.

Віталій Бузиль подякував працівникам державної податкової інспекції за сумлінне виконання службових обов’язків та наповнення бюджету, що в умовах війни є вагомим фактором у підтримці ЗСУ. Побажав міцного здоров’я, високих досягнень, професійного та кар’єрного зростання, перемоги над ворогом та настання миру в Україні.

За вагомий внесок у реалізацію державної податкової політики, сумлінну працю та з нагоди професійного свята відзначив колектив Шепетівської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Хмельницькій області Подякою.

Привітала зі святом колег і начальниця Шепетівської ДПІ Валентина Ординська, побажала міцного здоров'я й мирного неба, наполегливості у роботі та подякувала за якісне надання адміністративних послуг.

0
репостів
0
репостів