Розділ Події

У Шепетівці привітали дільничних офіцерів поліції з професійним святом

Автор 17 червня 2022, 12:44

18 червня в Україні традиційно відзначається День дільничного офіцера поліції. Напередодні цієї дати очільник поліції Шепетівщини Анатолій Чубенко, представники місцевої влади та органів самоврядування відзначили кращих дільничних м. Шепетівки.

За дорученням начальника Шепетівської районної військової адміністрації Олексія Глушакова з святом працівників поліції привітала перший заступник голови Юлія Богуш.

Ми вітаємо дільничних офіцерів та висловлюємо подяку за відданість справі, витримку та готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу громадянам

Юлія Сергіївна подякувала кожному працівнику дільничної поліції за щоденне забезпечення порядку, допомогу людям у різних складних та критичних ситуаціях, та побажала міцного здоров’я, витримки, високих професійних здобутків у такий нелегкий для країни час.

Професія дільничного офіцера є однією з найвідповідальніших та найважчих, адже саме вони найбільше взаємодіють з населенням, виявляють та розкривають злочини, проводять профілактичну роботу, - наголосив голова Шепетівської районної ради Олег Кулінський, - від депутатського корпусу Шепетівської міської ради вітаємо Вас з 99-тою річницею створення підрозділу дільничних офіцерів поліції та зичимо вам здоров’я й наснаги, а нам усім скорішого миру та Перемоги.

До привітань доєднався начальник Шепетівського РУП полковник поліції Анатолій Чубенко:

Бажаємо всім Вам, шановні дільничні офіцери поліції, міцного здоров'я, щастя, життєвих гараздів, родинного спокою і миру. Нехай професіоналізм та справедливість будуть постійними супутниками Вашої нелегкої справи, а Господь Бог надає сили та невичерпної енергії для нових звершень.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю та з нагоди 99-річниці дня створення служби дільничних офіцерів поліції Грамотою Шепетівської районної військової адміністрації було відзначено майора поліції – старшого дільничного офіцера поліції відділу превенції Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області Володимира Тернавського.

За матеріалами Шепетівської РВА та РУП.

0
репостів
0
репостів