Розділ Події

Шепетівщина провела в останню путь Миколу Васильовича Конюка

Автор 22 травня 2022, 14:32

22 травня на площі ім. Т. Г. Шевченка Шепетівщина провела в останню путь Миколу Васильовича Конюка, 25-річного мешканця села Травлин, який загинув під час виконання військового обов'язку пов'язаного із захистом України.

Народився Микола Васильович 29 грудня 1995 року. Військову службу проходив за контрактом у військовій частині А 3730.

З 21 січня 2018 року по 29 січня 2021 року на посаді механіка-водія-електрика зенітної ракетної обслуги зенітної ракетної батареї військової частини А 2435. Брав участь у проведенні Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей протягом 9 місяців, де достойно виконав покладені на нього завдання.

З перших днів війни, 25 лютого, Микола Васильович прибув до рідної військової частини для захисту Батьківщини. А вже 28 лютого відбув в складі підрозділу на один з найгарячіших напрямків для виконання бойових завдань. Щоденно виконував відповідальні завдання, проявляючи при цьому ініціативу та відвагу. Під час виїзду мобільних вогневих груп виконував обов’язки механіка водія.

Побратими відзначали, що він був відважним, та самовідданим бійцем, справжнім патріотом, який не корився ворогові, не падав духом.

Микола Конюк загинув, захищаючи свою Батьківщину, залишившись для нас назавжди безсмертним.

В останню путь Героя провели рідні, близькі, друзі, військові побратими, представники районної та місцевої влади, жителі громади.

Приносимо щирі співчуття родині, розділяємо біль втрати.

Вічна слава і світла пам’ять нашому Герою!

За матеріалами Шепетівських РВА та МР

0
репостів
0
репостів