Розділ Події

У Шепетівці у День пам’яті та примирення покладали квіти

Автор 08 травня 2022, 13:03

Сьогодні, в День пам’яті та примирення, відбулася церемонія покладання квітів до меморіального комплексу «Вічний вогонь». Участь у пам’ятному заході взяли перший заступник голови райдержадміністрації Юлія Богуш, секретар Шепетівської міської ради Роман Вознюк, заступник Шепетівського міського голови Віталій Янушевський.

У ці травневі дні ми вшановуємо подвиг українського народу та його внесок у перемогу в Другій світовій війні, висловлюємо повагу борцям проти нацизму, віддаємо шану усім, хто відстоював Незалежність та суверенітет України, Героям сучасних днів, хто боронить нашу країну.

Цього року травень по-особливому тривожний через загрози, які принесла Україні агресія російської федерації. Через 77 років після завершення Другої світової війни Україна змушена боронити свою землю від вторгнення.

Перемогли нацизм – переможемо і рашизм. Ми не можемо програти, бо для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій агресивного сусіда-злочинця.

Пам’ятаймо і перемагаймо!

Нагадаємо, що цьогоріч День пам’яті та примирення (8 травня), День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (9 травня) на Хмельниччині не відзначатимуть масовими заходами. Обмеження пов'язані з високою ймовірністю обстрілів українських міст 8 та 9 травня.

Шепетівська районна державна адміністрація

Останнє редагування 08 травня 2022, 13:08
0
репостів
0
репостів