Розділ Події

У Шепетівці вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Автор 18 лютого 2022, 18:55

20 лютого ми вшановуємо пам’ять Небесної сотні, справжніх героїв, котрі змінили хід історії нашої країни, віддали свої життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людей, європейське майбутнє України. Сьогодні в міському будинку культури відбувся тематичний захід приурочений вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та пам’яті нашого земляка — Героя України Миколи Дзявульського.

Зі словами глибокої вдячності та шани за громадянську мужність, патріотизм, героїчне обстоювання прав і свобод людини, виявлені під час Революції Гідності, звернулася до присутніх заступник міського голови Галина Безкоровайна. Щирі співчуття та слова підтримки Галина Григорівна висловила родинам полеглих героїв.

Присутні, в знак скорботи, вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих у боротьбі за українську, незалежну, європейську державу.

Учасники тематичного заходу ознайомилися з виставкою світлин, яку підготували бібліотеки міста та переглянули роботи вихованців дитячої художньої школи. До організації заходу також долучилися колективи міського будинку культури, учні й викладачі дитячої музичної школи.

Відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку на Алеї Слави Героїв України та меморіальної дошки Миколи Дзявульського.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів