Розділ Події

Шепетівці вділили 22,15 млн. грн за підтримку Буряка

Автор 13 лютого 2014, 01:57
Майже мільярд гривень, який був розподілений між «потрібними» округами, узятий з Фонду національного розвитку без всяких покладених на цей випадок конкурсів. Про це розповів представник бюджетного комітету Павло Різаненко, пише “Главком”.
Документи про бюджетних субвенциях по округах на 2014 рік демонструють величезний перекіс у бік або відверто провладних депутатів, або позафракційних, голосуючих синхронно з Партією регіонів.

Від Хмельниччини кошти на свої виборчі округи одержали позафракціний нардеп Сергій Лабазюк (188 округ) і регіонал Сергій Буряк (190 округ). А саме – Буряк “вибив” для Шепетівки 22,15 млн. грн, Лабазюк для Хмельницького – 15,50 млн. грн.

“Про те, як уряд ставиться до опозиційних депутатів можна побачити на прикладі тієї ж Волині. Єдиному депутату-опозиціонеру, обраному в цій області, «свободівцю» Мельнику і його виборцям з 19-го округу не дісталося взагалі нічого. Будуть знати наступного разу, як голосувати за «голодранців». У деяких містах – таких як Харків, Донецьк та Кривий Ріг, субвенції виділяються скопом на всі округи”, – зазначає “Главком”.
0
репостів
0
репостів