Учні шепетівського НВК школи-гімназії відвідали відділ поліції

Автор 26 січня 2022, 11:18

До Шепетівського районного управління поліції завітали учні Шепетівського НВК школи-гімназії, щоб дізнатись про особливості та специфіку роботи поліції.

Старший інспектор сектору кадрового забезпечення Андрій САВЧУК розповів в цілому про службу в поліції, умови вступу та специфіку навчання в закладах, звернув увагу окремо на кожен підрозділ поліції, навів приклади із життя, оскільки сам раніше працював дільничним інспектором і пам'ятає до цього часу переваги та недоліки роботи.

Начальник сектору ювенальної поліції Ольга СЕМЕНЮК розповіла про свій напрямок роботи, тобто про ювенальну превенцію, про зміни, які відбулися після проведення реформи.

Родзинкою зустрічі була курсант другого курсу НАВС Олена БОЖОК, яка донедавна сама ще визначалася із вибором професії, але не вагаючись та без роздумів, наслідуючи свого батька, обрала професію поліцейського і про свій вибір не жалкує. На цей момент вона перебуває на навчальній практиці і розповіла з особистого досвіду про вступ та цікаві моменти навчання.

За інформацією Сектору ювенальної превенції
Шепетівського районного управління поліції

0
репостів
0
репостів