Сонячні друзі виготовляли новорічні іграшки та пекли млинці

Автор 16 грудня 2021, 21:13

Днями у Шепетівському МНВК відбулася довгоочікувана зустріч з Сонячними друзями. Після невеликої паузи таким чином відновили роботу у рамках проекту "Сходинки до успіху".

Щасливі, радісні обличчя, вогник надії в очах людей з особливими потребами і безмежна вдячність їхніх батьків - це наша мотивація, яка дає нам сили впевнено продовжувати роботу разом з чудовим колективом Шепетівського МНВК. Тому, поспішаємо поділитися нашими успіхами і досягненнями у цій справі.

Учасники виготовляли новорічні іграшки на ялинку: шліфували заготовку, розмальовували її фарбами і кріпили підвіску. В результаті, у кожного вийшла своя оригінальна і унікальна іграшка, що незабаром буде прикрашати новорічні красуні-ялинки. 

Потім писали лист до Святого Миколая. Сонячні друзі з захопленням і завзяттям взялися за цю справу і кожен написав свої прохання до Святого. Хочеться зауважити, що бажання у наших друзів не лише матеріальні, багато хто просив здоров'я, миру і щастя для себе і своєї родини. Вони з усією серйозністю поставилися до цього завдання. 

Пізніше перейшли до найулюбленішої частини роботи Сонячних друзів - приготування страв. Пекли смачні млинці до чаю. У цій справі брали участь всі: одні замішували тісто, інші додавали необхідні інгредієнти. Випікали млинці, додавали сметанний соус і подавали на стіл уже всі разом. 

На сторінці Шепетівського МНВК підсумували:

Після цього ми весело проводили час у чудовій компанії наших друзів. Сподіваємося, що відтепер наші зустрічі стануть регулярними, адже ми завжди з нетерпінням чекаємо на них.

0
репостів
0
репостів