У Шепетівському НВК №3 посвячували в козачата

Автор 18 жовтня 2021, 19:32

Щорічно, 14 жовтня, до дня Українського козацтва та Дня захисників та захисниць України в Шепетівській НВК №3, на базі якої працює гурток «Джура», відбувається свято посвяти в козачата – вступу молодих джур до куреню.

Під час заходу між гуртківцями ХОЦТКУМ були проведенні змагання серед старшої, середньої та молодшої груп джур (козачат) на козацьку тематику. Захід пройшов на високому рівні, усі учасники отримали масу позитиву і задоволення.

До Дня захисника України вихованці гуртків Хмельницького ОЦТКУМ «Джура» (м. Славута, керівник Олександр Лук’янчук), «Джура» (м. Шепетівка, керівник Володимир Самойлюк) та «Пішохідний туризм» (с. Городище, керівник Володимир Яворський) взяли участь у майстер-класі зі стрільби з страйкбольної американської штурмової гвинтівки М4, який проводив Славутський Дитячо-юнацький центр туризму та екологічної роботи.

Усі охоче спробували свої сили. Найкращими стрільцями стали Дарина Пелипенко (м. Славута) та Данієль Коробенюк (с. Городище). ІІ місце – у Зоряни Ковальчук (с. Городище) та Владислава Яцентюка (м. Шепетівка), ІІІ місце посіли Дар’я Савчук (м. Славута) та Богдан Вільбіцький (с. Городище).

Покладанням квітів на Алеї Слави вихованці гуртка долучилися до акції вшанування пам'яті воїнів – Героїв АТО.

0
репостів
0
репостів