Шепетівчани повернулись із нагородами з фестивалю художньої творчості «Єдина родина»

Автор 05 вересня 2021, 13:32

З 28 серпня по 4 вересня 2021 року на базі дитячого табору «Sportium» у селі Чорноморка Миколаївської області Українським державним центром позашкільної освіти, обласним Будинком творчості Миколаївської обласної ради спільно з департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації було організовано Всеукраїнський фестиваль дитячої художньої творчості «Єдина родина». Цього року він присвячувався 30-ій річниці Незалежності України. 

У фестивалі брали участь виконавці віком від 5 до 21 року з усієї України, а саме: вихованці колективів різних жанрів Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Миколаївської, Полтавської, Рівненьської, Сумської, Хмельницької областей.

Дівчата-лідерки Шепетівки, вихованки Школи Лідерства та зв'язків з громадськістю, Гребінь Вікторія, Верхогляд Влада (Шепетівська гімназія №4), Рула Наталя (Центр освіти «Оптима»), Балагур Олександра (ЗОШ №1) взяли участь у троьох номінаціях - Анімація, Театр Мод, Художнє читання, де здобули перші та другі місця. Олександра Балагур  в номінаціі Образотворче мистецтво (як самоучка) здобула перше призове місце.

Керівник Школи Лідерства Світлана Рула висловила слова подяки:

Хочу подякувати батькам дівчат та Аліні Скомароховій (м.Хмельницький) за фінансову підтримку дітей. Маю надію, що в нашому місті таки з’являться фонди підтримки обдарованих дітей і підлітків, щоб в Україні ще більше знали, яка Шепетівщина багата талантами.

Останнє редагування 05 вересня 2021, 14:00
0
репостів
0
репостів