У Шепетівській виправній колонії відбувся випуск

Автор 30 червня 2021, 14:24

30 червня 2021 року в приміщенні Шепетівського навчального центру №98 державної установи «Шепетівська виправна колонія (№98)» було проведено випуск слухачів. Про це повідомили на сторінці виправної установи.

Цього року навчання тут закінчили 60 слухачів, які протягом п’яти місяців мали змогу здобути якусь із робітничих професій – слюсар з механоскладальних робіт, токар, верстатник деревообробних верстатів, фрезерувальник.

Присутні привітали слухачів із закінченням навчального року, перш за все побажали засудженим миру та єдності, адже мир та єдність є запорукою стабільності, розвитку і процвітання держави.

Директор навчального центру Новіцький В.В. сказав:

Хай доля всміхнеться вам та Україні

У своїх невеликих зверненнях до засуджених йшлося насамперед, про необхідність поповнення своїх знань, про можливість вступу до вищих учбових закладів в період відбування покарання та після його відбуття, про розширення свого кругозору.

Заступник начальника установи із СВПР підполковник внутрішньої служби Козлик В.Г., висловив надію, що набуті знання допоможуть позбавленим волі реалізуватись після звільнення, стануть у пригоді при розв’язанні численних проблем сьогодення.

0
репостів
0
репостів