Школа у Корчику отримала шкільний автобус та спортзал

Автор 27 листопада 2020, 02:46

Вчора, 26 листопада, у селі Корчик на подвір’ї школи з’явився новий шкільний автобус, а також відкрив свої двері для школярів сучасний спортивний зал.

Розділити радість з дітлахами, вчителями, батьками завітав голова обласної державної адміністрації Дмитро Габінет із заступником Оксаною Ситницькою , голова районної державної адміністрації Юрій Басюк, депутат обласної ради Врам Мовсісян, директор Департаменту розвитку громад та територій Віра Бригадир, голова Михайлюцької об’єднаної територіальної громади Богдан Книш, начальник відділу освіти,культури,молоді та спорту Наталія Грабельнікова, директор ДП «ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЄДИНОГО ЗАМОВНИКА» Андрій Колеснік.

Керівник області Дмитро Габінет привітав дітей та вчителів з новим автобусом та сучасним спортивним залом й підкреслив, що для нього школа у Корчику є символом змін, змін на краще майбутнє не лише школярів, а й жителів усієї громади.

Голова адміністрації побажав усім, перш за все, міцного здоров’я, школярам - успіхів в навчанні, життєвих перемог, впевненно йти до своїх цілей та урочисто передав ключі від автобусу виконуючій обов’язки директора школи Галині Кіндюк.

Юрій Басюк – голова районної державної адміністрації , продовжуючи вітальне слово, наголосив, що цей навчальний заклад є набагато сучаснішим шепетівських шкіл і діти мають можливість відчути зміни в умовах їх навчання донедавна - в маленьких хатинах та сьогодні – у новій просторій двоповерховій школі зі швидкісним інтернетом та новим спортзалом з душовими кабінами.

Також Юрій Басюк подякував Дмитру Габінету за активну співпрацю Хмельницької обласної державної адміністрації та районної державної адміністрації щодо вирішення питань добудови довгобуду.

Зі словами привітань та побажань виступили депутат обласної ради Врам Мовсісян, голова Михайлюцької об’єднаної територіальної громади Богдан Книш, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту адміністрації Наталія Грабельнікова, яка підкреслила , що безпека дітей – є на першому місці і новий шкільний автобус – це спокій батьків та створення комфортних умов для здобуття освіти.

В свою чергу, виконуюча обов’язки директора школи Галина Кіндюк подякувала від усіх батьків, вчителів обласній та районній адміністраціям та їх головам за пророблену грандіозну роботу , за те, що сьогодні їхні діти, мають можливість навчатись у такій школі, на яку вони чекали не одне десятиліття.

Після урочистого заїзду на шкільне подвір’я з першими маленькими пасажирами нового автобусу, гості свята пройшлися коридорами навчального закладу, завітали на уроки до дітей, де голова обласної адміністрації Дмитро Габінет поцікавився у школярів їх планами на майбутнє, враженням від школи, всього того, що у них з’явилося у цьому навчальному році.

Далі керівництво області та району оглянули спортивний зал, будівництво якого розпочалось у серпні поточного року і в максимально короткі терміни було завершено. Встановлено сучасну системи опалення https://www.adeptamasa.net/servisnie-i-remontnie-rabotu/obslyjivanie-i-remont-system-otopleniya, освітлення. Лишилось лише змонтувати спортивне обладнання.

На останок Дмитро Габінет, уже по традиції, зайшов у приміщення старої школи та пройшовшись її коридорами запропонував керівництву закладу залишити одну її будівлю під музей, як пам’ятку історії того "що було і що стало".

Шепетівська РДА

Останнє редагування 27 листопада 2020, 18:51

Відео

0
репостів
0
репостів