У Шепетівському районі напередодні професійного свята привітали освітян

Автор 02 жовтня 2020, 10:56

Щороку першої неділі жовтня наша країна відзначає День працівників освіти.

Тож напередодні свята, 30 вересня, працівників Корчицького закладу загальної середньої освіти привітали керівник апарату райдержадміністрації Наталія Лінник, голова районної ради Петро Дзяворук та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту адміністрації Наталія Грабельнікова. Від імені голови адміністрації Юрія Басюка Наталія Лінник привітала освітян, висловила щиру вдячність педагогам району за високе служіння обраній справі, відданість професії, мудрість та терпіння. Побажала усім міцного здоров’я, радості, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України.

З вітальним словом до педагогів також звернулися голова районної ради Петро Дзяворук та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту адміністрації Наталія Грабельнікова, які подякували працівникам школи за наполегливу працю, професіоналізм та любов до обраної справи.

Цього дня кращих педагогів району за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти Шепетівщини та з нагоди свята було нагороджено почесними грамотами , цінними подарунками та квітами.

Шепетівська РДА

Останнє редагування 02 жовтня 2020, 11:26

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів