Шепетівських студентів запитали, чи палять вони та вживають алгоколь

Автор 30 вересня 2020, 17:11

29 вересня 2020 року психологом Людмилою Пилипчук та фахівцем із соціальної роботи Вікторією Парфенюк Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для студентів Шепетівського професійного ліцею було проведено відеолекторій на тему: «Профілактика шкідливих звичок: тютюнопаління, алкоголізму та наркоманії в молодіжному середовищі».

Нарешті, після довготривалого карантину відновилися групові заходи в навчальних закладах міста. Вміння працювати в групі є невід’ємною частиною розвитку особистості. Командна робота – завжди успіх.

Серед студентів було проведено соціологічне опитування: «Моє ставлення до шкідливих звичок», що дало змогу визначити рівень вживання заборонених шкідливих речовин в молодіжному середовищі.

Серед опитуваних респондентів сумна статистика, яка занепокоює: курять- 76 %, вживають алкоголь – 76 %, проте, негативне ставлення до вживання наркотику у 98 % студентів.

Під час відеолекторію обговорювалися актуальні питання щодо запобігання, розповсюдження наркотичних засобів, про негативний вплив реклами сайтів, які містяться на парканах та будинках.  Особливу увагу приділялось наслідкам вживання наркотиків, тютюну і алкоголю на психічне, соматичне та репродуктивне здоров’я молоді.

Відмовитись від шкідливих звичок сьогодні – це гарантувати собі повноцінне життя у майбутньому!

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 01 жовтня 2020, 17:04
0
репостів
0
репостів