Юні шепетівські біологи здобули четверте місце у обласному етапі всеукраїнського турніру

Автор 28 вересня 2020, 16:44

26 вересня на базі Шепетівської ЗОШ №6 відбувся обласний етап всеукраїнського турніру юних біологів. Цього року, з огляду на карантинні обмеження, змагання проходили в он-лайн режимі з дотриманням протиепідемічних заходів.

Шепетівку представляла команда «Едельвейс» у складі Цумана О., Лавринюка В. (ЗОШ №3); Кондратюк О., Марчук М. (ЗОШ №4); Юзвенко А. (ЗОШ №6). Керівник команди Сідлецька О.М., учитель хімії та біології ЗОШ №4.

На відміну від олімпіади, в якій змагаються учасники індивідуально, турнір є командною грою. На турнірі команди конкурують між собою у вмінні розв'язувати складні задачі з біологічної тематики, доповідати своє рішення та відстоювати власну точку зору у науковій дискусії. Цікава гра, новий формат та нові можливості!

В напружених «біологічних боях» наші школярі здолали сильних суперників і посіли почесне четверте місце. Вітаємо команду «Едельвейс»!

Дякуємо вчителям Черниш В.В., Дубенець О.П. (ЗОШ №3); Віцюк В.С., Сідлецькій О.М.(ЗОШ №4); Гоненко А.О. (ЗОШ №6) за підготовку учнів до турніру, а Гудковій Н.П. (НВК «ЗОШ –гімназія») за консультування.

Шепетівський міський методичний кабінет

0
репостів
0
репостів