Грицівський ліцей отримав новий шкільний автобус

Автор 27 серпня 2020, 17:57

Сьогодні, 27 серпня, у Грицеві радісна подія, адже Грицівський ліцей отримав новий шкільний автобус. Про це повідомили у Шепетівській РДА.

Вручити подарунок до навчального закладу завітали заступник голови облдержадміністрації Сергій Ткачук, заступник голови райдержадміністрації Віталій Бузиль та секретар Грицівської селищної ради Інна Слаба.

Посадовці щиро привітали усіх присутніх із цією знаковою подією, зазначивши, що шкільний автобус був дуже необхідний для дітей, батьків та педагогічного колективу. Дітям побажали, аби довгоочікуваний дарунок став символом нових позитивних змін у їх шкільному житті та відмітили, що найкращим подарунком для громади будуть їхні гарні здобутки та досягнення у навчанні.

Депутат Грицівської селищної ради Михайло Ганаба та заступник керівника департаменту соціальної політики компанії «Епіцентр –Агро» Лариса Трачук, які також були присутні на заході, вручили навчальному закладу сучасний кольоровий принтер.

Директор ліцею Віктор Старий, в свою чергу від імені усієї ліцейної родини – дітей, педагогів, батьків, подякував усім, хто долучився до придбання автобуса, подарунки, та теплі слова побажань.

Сподіваємось, що дійсно, сьогодні відбулося не просто вручення автобуса. Адже новий автобус– це перш за все безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості.

Останнє редагування 28 серпня 2020, 13:19
0
репостів
0
репостів