Найуспішнішим шепетівським педагогам роздали 100 тисяч гривень

Автор 26 серпня 2020, 16:36

26 серпня у сесійній залі Шепетівської міської ради вітали освітян з початком нового навчального року. Про це повідомили у прес-службі органу самоврядування.

Міський голова Михайло Полодюк побажав міцного здоров’я, сил та наснаги у роботі у нових реаліях, викликаних пандемією коронавірусної хвороби COVID-19, а також нових досягнень та звершень у педагогічній діяльності.

Михайло Іванович наголосив, що усі мають дотримуватись карантинних обмежень у роботі та повсякденному житті та усвідомлювати свою відповідальність. Зауважив, що робота та навчальний процес будуть організовані у співпраці з навчальними закладами, відповідно до рекомендацій та пропозицій Міністерства освіти і науки України. Також звернув увагу, що важливо знайти золоту середину для дотримання усіх обмежень та забезпечення комфортних умов навчання та роботи для освітян.

Далі за високі показники в роботі та результативну підготовку переможців олімпіад, конкурсів, турнірів, фестивалів, конкурсу-захисту МАН України та спортивних змагань міський голова Михайло Полодюк, заступниця міського голови Наталія Стасюк та начальниця управління освіти Людмила Тихончук нагородили найуспішніших у попередньому навчальному році педагогів на загальну суму близько 100 тисяч гривень.

Останнє редагування 26 серпня 2020, 16:44
0
репостів
0
репостів