Випускникам шкіл Шепетівки вручили свідоцтва про здобуття освіти

Автор 26 липня 2020, 15:01

Цього тижня випускникам шепетівських шкіл вручали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти. Через карантин не було всім звичних випускних вечорів, тому школам довелось вигадувати нові способи вручення.

У більшості шкіл все відбулось взагалі без урочистостей. Свідотцва кожен отримав у індивідуальному порядку, а поздоровлення відбулись віртуально через звичайні чи відеопоздоровлення у інтернеті. Але були і виключення.

24 липня 2020 року у Шепетівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 вручення відбулося на подвір’ї школи. Все відбулось без традиційних урочистостей і з дотриманням усіх карантинно-епідеміологічних вимог, але тим не менш певні традиції було збережено. 

Уже традиційно дев’ятий рік поспіль під час вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти випускники дарують у музей школи ексклюзивний рушник. Цьогоріч на ньому бісером  вишито прізвища 27 випускників та класного керівника Юр’євої Оксани Миколаївни. 

Напередодні схожа церемонія відбулась у Шепетівському навчально-виховному комплексі №1 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського». 

Ось як її охарактезувала вчителька Інна Павонська:

Ось так, спокійно, без ажіотажу, дешево, у шортах і футболках отримали атестати. Ми ще будемо сумувати за таким випуском. Удачі, любі випускники!

Фотзвіт із церемоній вручення

Останнє редагування 26 липня 2020, 15:58
0
репостів
0
репостів