Відзначено переможців онлайн-конкурсу до Дня молоді

Автор 02 липня 2020, 16:33

Сьогодні, 2 липня, відбулося підведення  підсумків міського онлайн-конкурсу до  Дня Молоді, який українці святкували  28 червня. Про це повідомили у прес-служба Шепетівської міської ради.

Заступниця міського голови Наталія Стасюк, звертаючись до молоді міста Шепетівки зауважила, що шепетівська молодь – найкраща і хоча, зараз заборонені масові заходи, все ж міська рада і надалі проводитиме заходи в рамках карантину, аби активізувати молодь та сприяти її вихованню.

Наталія Василівна відзначила переможців конкурсу Грамотами та подарунками.

Конкурс організований управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спільно з Молодіжною радою, створеною при управлінні та тривав з 23 по 28 червня (включно).

Реклама: Шукаєте кросівки жіночі Nike Air Max 270? Скористайтесь сайтом airmax.in.ua. Кросівки Найк Аїр Макс 270 жіночі спроектовані для спорту або щоденного використання. Міцний текстиль верху щільно прилягає до ніг. М'яка п'ята і язичок додають посадці комфорту. Натхненні моделями Air Max 93 і 180 серій. Прості лінії форми. Класичні поєднання кольорів. Кроси 270 лінійки дарують неймовірні відчуття м'якості в русі.

У конкурсі  взяли  участь до 20 учасників та колективів Шепетівки, які мають багато різних перемог та досягнень. Мешканці міста підтримали їх своїми «вподобайками». Найбільша кількість «вподобайок» і визначила переможців.

Переможцями стали:

  • 1 місце – Олексадра Дубініна,
  • 2 місце — гурт «Кумасі»,
  • 3 місце — колектив дитячої художньої школи.

За командну перемогу в конкурсі були відзначені:  Громадська організація «ОТГ – 23», команда   Сокіл «Джура» та Альона Олександрівна Соляренко за представлення фото «Мій солдатик».

Усіх переможців пригостили морозивом торгової марки  «Рудь».

Дякуємо  усім учасникам конкурсу та благодійнику!

Останнє редагування 02 липня 2020, 20:08
0
репостів
0
репостів