Бути гуманним до тварин навчають у Шепетівському міському ЦЕНТУМ

Автор 17 червня 2020, 10:37

Нещодавно в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді Міністерства освіти і науки України (м.Київ) підбито підсумки ІІІ Всеукраїнського конкурсу творчих робіт школярів «Гуманне ставлення до тварин». Конкурс проводиться у співпраці з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Щаслива лапа».

Мета конкурсу – популяризація та пропедевтика гуманного ставлення до тварин у суспільстві, насамперед серед учнівської молоді. До розгляду журі надійшло 183 роботи з усіх областей України.

Для участі в конкурсі вихованка гуртка «За гуманне ставлення до тварин» Шепетівського міського ЦЕНТУМ (керівник гуртка Волошина Олена В’ячеславівна) Гармашова Каріна підготувала продовження оповідання «Погризені капці», з яким ви можете ознайомитись за посиланням: Погризені капці

За підсумками оцінювання робота Гармашової Каріни посіла ІІ місце, вихованка нагороджена грамотами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та Благодійної організації «Благодійний фонд «Щаслива лапа», а також подарунком від Благодійної організації «Благодійний фонд «Щаслива лапа».

Керівнику гуртка «За гуманне ставлення до тварин» Волошиній О.В. надана  подяка Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді та Благодійної організації «Благодійний фонд «Щаслива лапа».

Вітаємо переможницю та бажаємо нових творчих успіхів у еколого-натуралістичній діяльності!

За матеріалами ЦЕНТУМ м. Шепетівка

0
репостів
0
репостів