Вихованці Шепетівського міського ЦЕНТУМ здобули нагороди на козацькому конкурсі

Автор 25 січня 2020, 16:51

Вихованці Шепетівського міського ЦЕНТУМ доводять, що вони є достойними нащадками козаків та добре знають їх історію. Вже вдруге учні закладу взяли участь в інтрактивному конкурсі «Я – козацького роду!», який відбувається під гаслом: "Козацькому роду нема переводу!" та включає в себе, в основному, питання з історії України.

В конкурсних завданнях зверталась велика увага на козацтво, його роль як в житті тогочасної української спільноти так і в подальші періоди, а також на звитяги українців як до виникнення козацтва, так і після офіційної ліквідації його Катериною ІІ.

За результатами участі в конкурсі вихованці гуртків «Плетіння з верби» (керівник гуртка Коленчук О.І.), «Лікарські рослини» (керівник гуртка Чумак І.М.), «Фотонатуралісти» (керівник гуртка Філюк О.В.) отримали три перших та п’ять других місць.

Кожен патріот своєї Батьківщини має знати її історію та національні традиції. Адже не даремно писав видатний поет М. Т. Рильський: «Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього».

За інформацією Шепетівського міського ЦЕНТУМ

0
репостів
0
репостів