У шепетівській школі №3 провели благодійний ярмарок до Всесвітнього дня доброти

Автор 19 листопада 2019, 15:17

18 листопада у Шепетівський загальноосвітній школі №3 провели благодійний ярмарок з нагоди Всесвітнього дня доброти (World Kindness Day).

Не секрет, що в сучасному світі високих технологій, з божевільним ритмом життя, доброти залишається все менше. Тому такий День насамперед потрібен для того, щоб нагадати про мораль і людяність, про чуйність і взаємодопомогу.

«Робити добро — дуже легко, потрібно лише почати!» - під таким гаслом пройшов благодійний ярмарок в ЗОШ №3. Діти та батьки принесли з дому випічку та солодощі, свіжозварені узвари та желе. Продавали та купували один в одного з задоволенням та з цікавістю. Всі вилученні від благодійності кошти підуть на новорічні подарунки дітям з малозабезпечених сімей.

"Відзначати Всесвітній день доброти у 2019 році дуже просто! Все, що вам потрібно, – це зробити добру справу. Це може бути що завгодно: допомогти безхатькові чи бабусі, сказати добрі слова рідним або слова підтримки тим, кому вони потрібні. У будь-якому разі починати потрібно з себе, і тоді світ стане добрішим", - зазначають у ЗОШ №3.

За інформацією ЗОШ №3

0
репостів
0
репостів