Семінар в Ленковецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Автор 05 грудня 2012, 02:00
4 грудня в Ленковецькій ЗОШІ –ІІІ ступенів відбувся районний семінар заступників директорів з виховної роботи на тему «Управлінська діяльність заступника директора з виховної роботи щодо внутрішкільного контролю за станом виховної роботи школи», метою якого було: актуалізувати знання педагогів з даної проблеми; розкрити основні ланки внутрішкільного контролю заступника директора з виховної роботи; сприяти створенню цілісної моделі внутрішкільного контролю за виховною роботою школи; створити умови для обміну досвідом.
Після екскурсії по школі та відвідування шкільного музею проходив презентаційний модуль, на якому учасники семінару були ознайомлені з «Панорамою педагогічних досягнень школи» – презентувала директор школи Безкоровайна Г.Г. Також розглядались такі питання:
1. Внутрішкільний контроль - як важливий чинник в управлінні виховною роботою школи. Ленковецька ЗОШ І – ІІІ ст.
3. Об’єкти внутрішкільного контролю виховної роботи школи. Орлинецька ЗОШ І – ІІІ ст. Михайлюцька ЗОШ І – ІІІ ст.
4. Планування контролю за виховною системою школи як ефективна складова управлінської діяльності. Створення моделі. Полянська ЗОШ І – ІІІ ст. Мокіївська ЗОШ І – ІІІ ст.
З 10.45 до 11.30 відбувся ІІ практичний модуль, де проходили відкриті виховні заходи:
- Бал-подорож «Країна ввічливості» у 2 класі проводила вчитель вищої категорії, класний керівник - Рудик Валентина Іванівна.
- "Доброта—одна з головних чеснот людини” - заняття- тренінг у 8 класі. Проводили психолог Семенюк Н.В. та соціальний педагог Макарова Я.А.
- "Краса природи рідного краю—джерело наших радощів” - проводила вчитель ІІ категогорії, класний керівник 6 класу – Колба Ольга Вікторівна.
З 11.35 до 12.20 проходив ІІІ модуль - тренінговий.
Заступником директора з виховної роботи Сташевською Н.С. проведено засідання методоб’єднання класних керівників у формі практикуму за темою «Від інтерактивну – до ефективного виховного процесу». А для того щоб узагальнити та систематизувати знання, учасники семінару взяли участь у міні- тренінгу «Активізація пізнавальної діяльності на основі інноваційних методів внутрішкільного контролю». У ході останнього, підсумково-аналітичного модуля, заступники з виховної роботи обговорили побачене, обмінялись досвідом, висловили свої думки.
0
репостів
0
репостів