"Несамовиті орли" теж привезли нагороди із всеукраїнських змагань

Автор 24 вересня 2019, 15:59

Понад 200 вихованців військово-патріотичних клубів, гуртків військово-патріотичного спрямування позашкільних навчальних закладів, членів національно-патріотичних громадських організацій з різних областей України взяли участь у Всеукраїнській військово-патріотичній грі «Вояцький дух». Ми вже писали про вихованців ГО "ОТГ-23", які здобули "бронзу", але вони були не єдиними представниками Шепетівки на змаганнях.

Гра проходила на базі 169 навчального центру ЗСУ «Десна» Чернігівської області. Під час всеукраїнської гри учасники здобули знання щодо умов та особливостей проходження військової служби, відпрацювали навички військової тактики, надання домедичної допомоги.

Захід реалізовано у рамках проекту громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання військово-патріотичних організацій» у співпраці з Управлінням цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України та за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України у сфері національно-патріотичного виховання.

У змаганнях взяли участь 23 команди з усіх областей України. Вихованці Шепетівського НВК 3, курінь ім.Богдана Хмельницького , команда "Несамовиті орли", у запеклій боротьбі здобули перемогу: 3 перших та 2 других місця.

Учасниками та переможцями змагань стали такі учні Шепетівського навчально-виховного комплексу 3: Шамрай Андрій, Мугиль Назар, Дударчук Дмитро, Друзь Мирослав, Окорський Богдан, Кобюк Денис

Підготували дітей керівники, вчителі предмету " Захист Вітчизни" Багнюк Сергій Григорович та Юрін Олександр Миколайович.

Вихованці військового ліцею, члени гуртка "Сокіл" ("Джура"), здобули перемогу у наступних видах змагань:. "Саперна підготовка" I місце; "Смуга перешкод" I місце; "Фізична підготовка" I місце; "Стрільба з пістолета Макарова" II місце; "Метання гранати" II місце.

Висловлюємо слова подяки організаторам проведених змагань ВОВПО, зокрема координатору Юрію Пустoвійту.

0
репостів
0
репостів