У шепетівському ЦЕНТУМ відбулось урочисте відкриття навчального року

Автор ЦЕНТУМ 17 вересня 2019, 15:40

16 вересня 2019 року в Шепетівському міському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбулось урочисте відкриття навчального року в рамках Всеукраїнської акції «День юного натураліста». Цього дня до закладу завітали учні НВК №1 разом з вчителями і батьками. Для них педагоги підготували багато цікавих заходів та сюрпризів.

Свято розпочалося з екологічного флешмобу «Бережемо природу», за активну участь в якому учасники отримали яскраві наліпки. Потім усі бажаючі могли взяти участь в майстер-класах з виготовлення листівок з природного матеріалу, а також долучитися до колективного проекту «Моя Україна» - викладання карти України з вербових гілочок.

Особливий захват всім гостям подарували юні кінологи, які підготували виступи з кінологічного фрістайлу, подолання перешкод собаками, спілкування з собаками-аніматерапевтами.

Крім того, для учнів старшого віку було проведено квест «Екологічний всюдихід». В ході квесту діти завзято виконували завдання та розв’язували екологічні головоломки, демонструючи неабиякі знання з екології та біології.

Під час екскурсії в куточках живої природи, діти могли ближче познайомитись з домашніми улюбленцями, погладити кроликів, морську свинку і навіть тарганів з ігуаною.

День відкритих дверей вдався, це читалось в захоплених оченятах дітей, в їх емоційних вигуках та в коментарях батьків, про те, що «ЦЕНТУМ – це заклад, куди хочеться повертатись».

0
репостів
0
репостів