Тиждень світової літератури

Автор 27 листопада 2012, 17:49
Зробити навчання цікавим, життя яскравішим, розвинути духовну, образну, емоційну сфери учнів, донести до них красу шедеврів світової літератури допомагають в ЗОШ №6 предметні тижні, які проводяться щорічно.
Ось і цього року 19 листопада цікаво та нетрадиційно розпочався Тиждень світової літератури. Про те, що учні побачать і почують під час тижня, «розповіла» пані Світова Література, яка «завітала» в школу в супроводі відомих літературних героїв. А це і виставка ілюстрацій до вивчених творів (5 – 7 кл.), і літературні вікторини у 5 – 6 , 7 – 8 класах, переможцями яких стали Полодюк Дмитро та Ісек Євгеній, і конкурс-захист рефератів та презентацій за творчістю письменників світової літератури у 9 – 11 класах, перемогу в якому отримали Молодецька Марія (9кл.), Юшко Наталія (10 кл.), Роїк Олена (11 кл.). Завершився тиждень цікавою та захоплюючою міні-виставою «Моцарт і Сальєрі».
Такі заходи підвищують інтерес учнів до уроків світової літератури, виховують повагу до національних літератур та культур, традицій народів світу, навчають висловлювати та відстоювати власну думку, формують естетичні смаки. Беручи участь у заходах, школярі розвивають власні творчі здібності, логічне мислення, виявляють акторську майстерність.
0
репостів
0
репостів