Дошкільнята Шепетівки показували свої таланти у міському будинку культури

Автор 04 червня 2019, 22:06

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей, 1 червня 2019 року, в міському Будинку культури відбулося свято за участю вихованців закладів дошкільної освіти. Дошкільнята і педагоги запросили дітей і дорослих на артплатформу «Талановиті малюки Шепетівки». У мистецькому заході взяли участь 186 маленьких артистів.

Учасників і гостей свята привітав міський голова Полодюк Михайло Іванович, який побажав усім присутнім гарного літнього відпочинку, позитивних літніх вражень, зміцнення здоров'я в ході оздоровчого періоду та вручив садочкам подарункові сертифікати на придбання товарів для літнього оздоровлення малюків.

Дошкільнята разом з педагогічними працівниками та батьками підготували яскраві музичні номери: пісні, танці, хореографічні композиції, дитячі оркестри, тощо. Глядачі дійства мали змогу переконатись, які, насправді, талановиті шепетівські дошкільнята, як гарно вони зростають, як люблять рідне місто.

Управління освіти, вихованці та працівники закладів дошкільної освіти щиро дякують за допомогу в підготовці свята міському голові Полодюку М.І., заступнику міського голови Стасюк Н.В., керівникам ЗДО, батькам вихованців та спонсорам Чернобривцевій Л.А., Чайці І.В.

Управління освіти Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів