Юна дослідниця за вивчення своєї ігуани здобула нагороду на інтернет-олімпіаді

Автор 03 червня 2019, 18:32

З вересня 2018 року по травень 2019 року проходила Всеукраїнська інтернет-олімпіада «Крок до знань - 2019", яка проводилась Національним еколого- натуралістичним центром учнівської молоді МОН України.

Олімпіада проходила в два етапи. Відповідно до умов та правил проведення Всеукраїнської інтернет-олімпіади «Крок до знань - 2019» за підсумками І етапу до участі у ІІ етапі були допущені учасники, які набрали не менше 70 балів за результатами тестування.

Метою Олімпіади є виявлення та розвиток творчих здібностей учнів, підвищення зацікавленості до навчання, створення умов для інтелектуального розвитку, підтримки обдарованих дітей, зокрема сприяння у професійній орієнтації та продовженні навчання учнів; пропагування наукових знань, об’єднання талановитої молоді України.

Учасниками були учні закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти і позашкільної освіти віком від 8 до 17 років.

За підсумками проведення Олімпіади вихованка гуртка «Цікавий тераріум» Шепетівського міського ЦЕНТУМ Філюк Анастасія нагороджена дипломом ІІІ ступеня за зайняте третє місце у категорії «Природознавство». Тема роботи «Особливості утримання ігуани в умовах тераріума». Керівник гуртка Чумак Ірина Миколаївна.

Пишаємося нашим юним науковцем та бажаємо їй успіхів у подальших дослідженнях.

За матеріалами Шепетівського ЦЕНТУМ

Останнє редагування 03 червня 2019, 18:38
0
репостів
0
репостів